Lentebeurs 2008 in Maastricht: ‘springlevend voelen’

IMG_20160502_144549De lente lijkt komt eraan: menigeen voelt de lentekriebels opkomen. De Lentebeurs 2008 in het beursgebouw MECC in Maastricht speelt hierop in met het thema ‘Welness – Je springlevend voelen’ (editie 2011: klik hier). Van zondag 30 maart tot en met zondag 6 april 2008 staan de deuren van MECC open voor naar verwachting 50.000 bezoekers voor de 52e editie van de Lentebeurs. In het kader van ‘Je springlevend voelen’ zorgen kappers, beautyspecialisten, adviseurs, sportscholen en spirituele begeleiders op het Wellness-plein dat bezoekers zich goed – springlevend – kunnen voelen. Hoofdpartner kuuroord Thermae 2000 biedt op het Wellness-plein gratis gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, make-up en andere schoonheidsbehandelingen aan.

 

Britesmile biedt voor € 275,= in plaats van € 495,= een behandeling voor stralend witte tanden: geïnteresseerden kunnen zich daarvoor online alvast inschrijven. Op de beurs laten exposanten de bezoekers kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van verzorging, wonen, culinair, mode, cosmetica, recreatie en gezondheid. Naast het thema Wellness is er aandacht voor: ‘Vakantie&recreatie’: van een dagje dierentuin tot en volledig verzorgde vakantie. ‘Eten&drinken’: koken als hobby, verantwoord eten en culinaire hoogstandjes. PLUS supermarkten zorgen voor verrassingen en inspiratie voor de keuken, bijvoorbeeld de laatste trend: koken met bier. ‘Negen Maanden&Kinderen’: naast alles wat met de baby te maken heeft, krijgen (toekomstige) moeders waardevolle tips. De beurs zoekt ‘Moeder&Dochter 2008’: de finale vindt plaats op een speciale Lenteshow op zaterdag 5 april. 
 
 
‘Mode&trends’: voor veel vrouwen is de Lentebeurs het startschot voor het nieuwe modeseizoen. De Lentebeurs modeshow toont de nieuwe lente –en zomercollectie. Daarnaast vindt ook de modellenwedstrijd ‘LenteLook 2008’ plaats. ‘Huis&Tuin’ biedt bezoekers de laatste nieuwtjes en producten voor huis en tuin. De Stichting Limburg Danst organiseerde de afgelopen twee maanden de danswedstrijd ‘Limburg Danst’.  Donderdag strijden vanaf 20.00 uur acht overgebleven dansscholen op de Lentebeurs in de finale met elkaar. L1 zendt de finale uit op zaterdag 5 april. De Lentebeurs is geopend zondag tot en met dinsdag van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur en het afsluitende weekend van 11.00 tot 18.00 uur. De toegang kost € 9,50, kinderen van 6 tot en met 12 jaar € 3,50 en kinderen tot en met 5 jaar gratis. Op een aantal dagen is kinderopvang aanwezig (zie website). Honden zijn niet toegestaan. Online is een kortingsbon van € 1,50 te bestellen. Op vertoon van een treinkaartje is de toegang € 2,=  goedkoper.

Lees ook:Lentebeurs 2009 in Maastricht
Lees ook:Lentebeurs 2010 in Maastricht
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden
Lees ook:Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:‘Leve de Lente’ beurs in Den Bosch

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lentebeurs 2008 in Maastricht: ‘springlevend voelen’

  1. Pingback: ‘Leve de Lente’ beurs in Den Bosch | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>