Lentebeurs 2011 Maastricht

Woensdag 13 tot en met woensdag 20 april 2011 vindt in MECC Maastricht de 55ste editie plaats van de Lentebeurs. Thema  is ‘It’s a woman’s world’:  alles wat het moderne vrouwenhart begeert, met een promenade van marktkramen en themapleinen. ‘Sweet Home’ biedt alles op het gebied van interieur, huis en tuin, ‘In the Mix’ onder meer een drankenplein,‘My Heart’ welzijn en gezondheid, ‘Time Off’  ontspanning en vrijetijdsbesteding, ‘True Styling’  mode & beauty en  de stand van 100% NL.

 

Iedere dag zijn er modeshows, kookdemonstraties en optredens. De geplande optredens van de mannengroep Los Angeles The Voices op 13 en 14 april gaat niet door, omdat de heren een bijdrage leveren aan benefietactiviteiten in het kader van de ramp in Japan. Onder leiding van Gordon komen ze dinsdag 19 april om 13.00 en 14.30 uur. Ook Dewi (van Idols en Popstars) en aanstormend talent Quincy zijn toegevoegd aan de lijst artiesten. Daarnaast zijn onder andere Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Weskley Klein en Peter Beense op verschillende dagen aanwezig voor een Meet & Greet en/of korte optredens. De Lentebeurs is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag 15 april tot 21.00 uur.  Tickets: zie website. Bezoekers die met de trein komen, krijgen op vertoon van hun treinkaartje drie euro korting op de entree (alleen aan de dagkassa).

Lees ook:Pieperfestival Noordoostpolder
Lees ook:Zomerfeesten Gorinchem 2010
Lees ook:Lentebeurs 2010 in Maastricht
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Steenwijk
Lees ook:Lentebeurs 2009 in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>