TROS Muziekfeest op het Plein in Steenwijk

IMG_20160518_105644Dinsdag 25 juni 2013 vindt het derde en laatste TROS Muziekfeest op het Plein van dit seizoen plaats: in Steenwijk, in de Kop van Overijssel (2014: klik hier). Ieder jaar organiseert de TROS een aantal keer het TROS Muziekfeest op het Plein: ieder jaar ergens anders en altijd met een groot aantal bekende artiesten van Nederlandse bodem. De openluchtshow is gratis en wordt opgenomen voor televisie. Om 19.30 uur begint het voorprogramma, 20.00 uur het hoofdprogramma.

 

Vanwege de te verwachten toeloop is het slim om er op tijd heen te gaan. De presentatie is net als vorige jaren in handen van Jan Smit. Hij zingt zelf ook, en presenteert onder andere: Gerard Joling, 3Js, Danny de Munk, Helemaal Hollands, Wolter Kroes, Thomas Berge, Marianne Weber, Vinzzent en Xander de Buisonjé. Muziekfeest-tent staat op de Markt. De Muziekfeesten zijn vanaf 5 juli zes vrijdagen te zien: vanaf 20.30 op Nederland 1 (de opnames in Steenwijk op 2 en 9 augustus).

Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Sittard
Lees ook:Eerste TROS Muziekfeest op het Plein in Alkmaar
Lees ook:Eerste TROS Muziekfeest op het Plein 2013 in Purmerend
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Uden
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>