TROS Muziekfeest op het Plein in Maastricht

IMG_20160518_105644Maandag 30 juni vindt het derde en laatste TROS Muziekfeest op het Plein van dit seizoen plaats: op de Markt in Maastricht (2015: klik hier). Ieder jaar organiseert de TROS een aantal keer het TROS Muziekfeest op het Plein: ieder jaar ergens anders en altijd met een groot aantal bekende artiesten van Nederlandse bodem. De openluchtshow is gratis en wordt opgenomen voor televisie. Om 20.00 uur begint het hoofdprogramma.

Sterren.nl Radio is de hele dag aanwezig met een grote wagen waarin live radio wordt gemaakt tussen 11.00 en 23.00 uur. De presentatie is net als vorige jaren in handen van Jan Smit. Hij zingt zelf ook, en presenteert onder andere:  Dennie Christian, Django Wagner, Frans Duyts, Helemaal Hollands, Jannes, Peter Beense, Sieneke, Thomas Berge, Marianne Weber en Wolter Kroes.

Lees ook:Eerste TROS Muziekfeest op het Plein 2013 in Purmerend
Lees ook:Tweede TROS Muziekfeest op het Plein in Bergen op Zoom
Lees ook:Eerste TROS Muziekfeest op het Plein in Alkmaar
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Steenwijk
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Uden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>