Eerste Sinterklaasgala voor Volwassenen is afgelast

IMG_20160511_184104Het is zo langzamerhand traditie dat op 5 december 2012 in de Stadsschouwburg van Amsterdam plaatsvindt: het jaarlijkse Sinterklaasgala voor Volwassenen. Met ‘Eerste’ als toevoeging, omdat deze traditie op deze plek begon. Dit jaar stond de achtste editie op de rol, maar het gala is afgelast. Dat meldt de website van de Stadsschouwburg. Helaas vermelden ze er geen reden bij. Het gala is altijd een ‘ouderwets streng feest voor volwassenen over deugden en ondeugden, alleen toegankelijk voor volwassenen, met kritische en hilarische toespraken en feest met de nodige Sinterklaasspijzen en –dranken.

Acteur Hans Kesting kroop tot nu toe in de rol van de Sint. Er zijn gastsprekers, optredens, muziek, oud-Hollandse en nieuwerwetse spelletjes en de nodige spijs en drank, tot in de vroege uurtjes. Eén van de hoogtepunten is altijd de jaarlijkse uitreiking van De Zwarte Piet aan een bekende Nederlander die zich afgelopen jaar het meest heeft misdragen.

Lees ook:Sinterklaasgala voor volwassenen
Lees ook:Amsterdams Sinterklaasgala voor volwassenen
Lees ook:Het Eerste Sinterklaasfeest voor Volwassenen in Amsterdam
Lees ook:Zwarte Piet Award voor kroonprins
Lees ook:Sinterklaasgala voor volwassenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>