Het Eerste Sinterklaasfeest voor Volwassenen in Amsterdam

IMG_20160511_184104Donderdagavond 5 december vindt in de Stadsschouwburg van Amsterdam de 8e editie plaats van het jaarlijkse Sinterklaasgala voor Volwassenen plaats: een ‘ouderwetsch streng feest voor volwassenen, waar deugden en ondeugden aan de kaak worden gesteld. straf aan de orde van de avond is en cadeautjes alleen verdiend kunnen worden.’ Als iedereen maar wèl een cadeautje à € 5,= meeneemt. ‘Onmisbaar voor iedereen die moe is van het tot kleuter-consumptiefestijn gereduceerde Sinterklaasfeest’, meldt de website.

En verder: ‘Stiekem meegebrachte kinderen onder de 18 jaar worden opgesloten.’ Acteur Frank Lammers betreedt het podium in de huid van Sinterklaas en wordt geflankeerd door een hele rij belangrijke gasten. Hoogtepunt is de jaarlijkse uitreiking van De Zak aan BN’ers die zich het afgelopen jaar het meeste hebben misdragen.

Lees ook:Sinterklaasgala voor volwassenen
Lees ook:Sinterklaasgala voor volwassenen
Lees ook:Eerste Sinterklaasgala voor Volwassenen is afgelast
Lees ook:Amsterdams Sinterklaasgala voor volwassenen
Lees ook:Sinterklaasfeest op de Waddeneilanden – net even anders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>