Elsefly Blokzijl 2016 – 29 september t/m 2 oktober

IMG_20160515_181103Donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober vindt een uniek luchtsportevenement plaats: Elsefly, voor de tweede keer bij De Strandhoeve in Blokzijl in de Kop van Overijssel. Para-motors, MLA’s, luchtballonnen, modelbouw, delta- en schermvliegers: alle vrije luchtsporten komen samen om te genieten van hetgeen hen verbind: de liefde voor het vliegen. Toegang kost 5 euro en 3,50 voor bezoekers van 12 tot 17 jaar.

Donderdag komen de deelnemers aan, vrijdag en zaterdag is iedereen van harte welkom tijdens de Fly-In AirShow. Zondag is er voor de deelnemers een afsluitende Fly-In. Naast luchtsporten zin er stands, exposanten, food-stands en activiteiten voor de kids. Zaterdagavond is er een BBQ met het VliegFilmFestival en zondagavond live entertainment. Elsefly wordt sinds 2010 jaarlijks georganiseerd. Van een kleine ‘fly-in’ met vijf piloten is het evenement uitgegroeid naar vorig jaar meer dan 90 piloten en een diverse samenstelling van vliegsporten. De liefde voor het vliegen en het delen van dit enthousiasme staat daarbij voorop.

Lees ook:Uniek vliegevenement bij De Strandhoeve: Elsefly Blokzijl
Lees ook:Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar
Lees ook:Internationaal Whisky Festival Leiden
Lees ook:Paaseieren zoeken vanuit de lucht bij Aviodrome
Lees ook:Maastricht Preuvenemint 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>