Internationaal Whisky Festival Leiden

Vrijdag 12 tot en met zondag 14 november 2010 is de Pieterskerk in Leiden voor de 7e keer het domein van het Internationaal Whisky Festival, dat dit jaar voor de 11e maal in Nederland plaatsvindt. Dat deze drank populair is, blijkt uit het feit dat het festival helemaal is uitverkocht, aldus de website, net als de afgelopen twee jaar. Op de stands wordt geen whisky verkocht, maar er zijn proeverijen en de drank kan via de website worden besteld.

 

Naast nosing & tasting van whisky’s op de stands (waarvan vele gratis) zijn er verschillende lifestyle stands, masterclasses in aparte ruimtes, whiskyboeken, een whiskycocktailbar, een Whiskies of the World Bar (uit onder meer Japan, India, Zweden en Friesland), toeristische informatie over Schotland en Ierland, muzikaal entertainment en rondleidingen door whiskygidsen, de Bruichladdies. Tijdens de VIP-sessie op vrijdagmiddag worden de Dutch Whisky Awards uitgereikt. Het publiek kan meestemmen op de website.

Lees ook:International Whisky Festival Den Haag
Lees ook:Whiskyfestival Alphen aan den Rijn
Lees ook:Jenever Festival Schiedam
Lees ook:Jenever Festival Schiedam 2011
Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>