MOTORbeurs Utrecht 2012 in de Jaarbeurs

Donderdag 23 tot en met zondag 26 februari 2012 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs voor de 28e keer MOTORbeurs Utrecht plaats: traditioneel het begin van het nieuwe motorseizoen (2013: klik hier). Bijna alle importeurs tonen hun nieuwe modellen voor dit jaar en dealers en handelaren bieden van alles waar de motorliefhebber wat aan kan hebben: reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur, belangenverenigingen en informatie over verzekeringen, maar ook gereedschap, accessoires, helmen en kleding.

 

Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, zoals de verkiezing van de favoriete Custom Bike, de Rally Stage, een garage op de werkvloer (“Men at Work’), de verkiezing van de Motorvrouw van het Jaar, demonstraties en motorstunts op het buitenterrein. Daar kan het publiek zelf motoren testen.op de BOVA buitenstand. Veertig motorclubs informeren over hun activiteiten, TT Assen is aanwezig met een racesimulator en er is een Bikers Café met live muziek. De beurs is donderdag en vrijdag te bezoeken van 10.00 tot 22.00 uur; zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs
Lees ook:Motorbeurs 2011 in Utrecht
Lees ook:Ruige motorfans in Utrecht
Lees ook:30e MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2009

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “MOTORbeurs Utrecht 2012 in de Jaarbeurs

  1. E.H.

    Mooi evenement met coole beursstands !

      /   Reply  / 
  2. romeo

    Ben zelf een groot motorliefhebber en ik had dit evenement niet mogen missen. Vanwege een kleine werkvakantie toch gemist! Volgende keer beter!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>