30e MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs

Donderdag 20 tot en met zondag 23 februari staat de  30e editie van de MOTORbeurs Utrecht in hallen 7 tot en met 12 van de Jaarbeurs (2015: klik hier). Het is traditioneel de aftrap van het nieuwe motorseizoen, met alles waar je als motorrijder naar op zoek bent. De jubileumeditie belooft extra feestelijk te worden. De befaamde importeurshal 12 wordt ‘WalHalia’, de motorhemel op aarde, met een imposante line-up van de nieuwste modellen. Nooit eerder waren er op de MOTORbeurs zoveel importeurs bijeen als dit jaar. Naast een breed aanbod van nieuwe modellen, gereedschap, kleding, reisorganisaties en motorclubs staan er speciale activiteiten op het programma.

 

Zo is het Racepaviljoen er weer en wordt er op het buitenterrein ruim baan gemaakt voor een doorlopend stuntprogramma. Nieuw zijn het Workshoptheater en een groot terraswaar alle offroad partijen vertegenwoordigd zijn. BOVAG Try Bike is dit jaar op een groter terrein te vinden, waardoor nog veel meer mensen hun eerste meters op een motor kunnen uitproberen. Donderdagochtend vindt er ee nheuse BikerWedding plaats. Twee dames wonnen de wedstrijd voor de bruiloft geheel in bikersstijl. In samenwerking met TT Circuit Assen is er op zaterdagmiddag een Grid Girl Competitie. Deelnemers die zich hebben aangemeld, maken kans om de Grid Girl te zijn van Bryan Schouten tijdens de TT van Assen. De beurs is donderdag en vrijdag te bezoeken van 10.00 tot 22.00 uur; zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2015 in de Jaarbeurs
Lees ook:Ruige motorfans in Utrecht
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2012 in de Jaarbeurs
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2009
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>