Ruige motorfans in Utrecht

MOTORbeurs Utrecht 2008 wordt van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, in hallen 7 tot en met 12 (editie 2013: klik hier). Het is dé beurs voor motorliefhebbers, met een breed aanbod: van dealers van alle grote merken tot motorhandelaren, motorclubs, reisorganisaties, verzekeringen, gereedschap, accessoires, helmen, kleding, gereedschap en motorverhuur. Importeurs van tal van motormerken tonen hun nieuwste modellen.  

 

Naast het beursgedeelte staan er activiteiten gepand, zoals: een mini-cursus voor mensen die nog geen rijbewijs hebben, een commentator wedstrijd, een modeshow, een motor kennisquiz, motorstunts (buiten), verkiezing van de Promodame van het jaar, een optreden van Tatjana. Op de site van de beurs, onder ‘Games & Fun’, is een impressie te zien van de MOTORbeurs van vorig jaar. De openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur; zaterdag en zondag tot 18.00 uur. Er is volop parkeergelegenheid rondom het complex en er komt een speciale motorparkeerplaats tijdens deze beurs.

Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2012 in de Jaarbeurs
Lees ook:Motorbeurs 2011 in Utrecht
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2015 in de Jaarbeurs
Lees ook:30e MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2009

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ruige motorfans in Utrecht

  1. Pingback: Oldtimer Motor Markt ‘Vehikel’ | Eropuit

  2. Pingback: Triumph Triple Days: motordagen in Lelystad | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>