Motorbeurs 2011 in Utrecht

Donderdag 24 tot en met zondag 27 februari 2011 vindt in en rondom de Jaarbeurs in Utrecht de 27e editie plaats van MOTORbeurs Utrecht (2013: klik hier), het nationale topevenement voor motorliefhebbers, met een breed aanbod van grote  dealers tot motorhandelaren, van reisorganisaties tot motorclubs. Maar ook gereedschap en motoraccessoires ontbreken niet, net zo min als informatie over verzekeringen, belangen-verenigingen en motorverhuur.

Vrijwel alle importeurs van motormerken tonen hun nieuwste modellen voor 2011. Daarnaast zijn er tal van activiteiten, zoals: de Custom Bike Contest, de Grote Motorsport Loterij, Men at Work (een garage  op de beursvloer met professionele zelfbouwers), Rally Steel (presentaties van verschillende rally’s), Globe on Speed (shows in een grote globe op het buitenterrein), BOVAG Try the Bike (voor iedereen die nog geen rijbewijs heeft), de uitverkiezing van de Motorvrouw van het Jaar en shows op het buitenterrein van het Stuntteam Bleuk. De openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur; zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2012 in de Jaarbeurs
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs
Lees ook:30e MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2009
Lees ook:PAARD 2012 in Hardenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>