Truckstar Festival op TT Cicruit Assen

Zaterdag 24 en zondag 25 juli 2010 vindt op het TT Circuit van Assen het 30e  Truckstar Festival plaats (2013: klik hier). Met 2.000 vrachtwagens en 60.000 bezoekers het grootste maar ‘vooral  leukste’ transportfeest van Europa, aldus de website. De trucks zijn omringd door sfeer en gezelligheid met bankstellen, biertenders, zwembaden en veel actie op het rechte stuk voor de hoofdtribune. De racetrucs zijn terug en ook de caravanrace vindt weer plaats.

 

De enige vrouwelijke human canonball komt vanuit Amerika naar Assen en stuntteam Daring Dantes laat spectaculaire stunts zien, zoals met personenauto’s door een bus rijden. Daarnaast is op de paddock van het circuit van alles te doen, zoals een chauffeursbraderie, kindervertier en kermis. Op het grote beursplein showen de grote trucfabrikanten hun nieuwste modellen, maar er staan ook  showtrucs uit binnen –en buitenland, oldtimers, groot hijsmateriaal, Amerikanen en zwaar-transportvoertuigen. Jaarlijks terugkerend hoogtepunt is de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland: 27 finalisten strijden om eeuwige roem. Zaterdag is het van 19.00 tot 23.30 uur Hollandse avond met artiesten als Helemaal Hollands, de 3J’s, Jeroen (Hazes tribute), René Schuurmans en de Piratentoppers.

Lees ook:TT Festival en Motorraces Assen 2013
Lees ook:TT Festival en Motorraces 2015 in Assen
Lees ook:Truckstar Festival 2011 op TT Circuit Assen
Lees ook:TT Speed Week Assen – opwarmer voor de TT van Assen
Lees ook:TT Assen 2012 – festival en motorraces

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>