FloraHolland Winter Fair

Woensdag 7 en donderdag 8 januari vindt in Aalsmeer de jaarlijkse FloraHolland Winter Fair plaats, een handelsbeurs waar het plantenaanbod voor dit jaar centraal staat. In- en verkopers kunnen er een goed beeld krijgen wat het komend jaar zal brengen op het gebied van kamer- en tuinplanten, op woensdag van 8.30 tot 16.00 en donderdag van 8.30 tot 14.00 uur.

Bloemenbureau Holland zet iedere maand een tuinplant in de schijnwerpers. In januari is dat winterheide (erica). De Tuinplant van de Maand is onder meer te zien in de tv-programma’s Rob’s Grote Tuinverbouwing en Eigen Huis & Tuin. FloraHolland is een geheel van veilingen van snijbloemen en planten. Het is de grootste organisatie op dit gebied ter wereld, verzorgt 90 procent van de Nederlandse handel en heeft vijf locaties, waaronder Aalsmeer, Honselersdijk en Rijnsburg.

Lees ook:FloraHolland Winter Fair
Lees ook:Aalsmeer Flower festival – zaterdag 18 en zondag 19 juni
Lees ook:Huis en Tuin 2009 in Leeuwarden
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen
Lees ook:Huis en Tuin in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>