Aalsmeer Flower festival – zaterdag 18 en zondag 19 juni

IMG_20160522_122635Zaterdag 18 en zondag 19 juni (Vaderdag) beleeft Aalsmeer – de bakermat van de sierteelt – de derde editie van het Aalsmeer Flower Festival. Het evenement speelt zich af op zes locaties in Aalsmeer en Kudelstaart: Royal FloraHolland, Fort Kudelstaart, de Historische Tuin aan het Praamplein, het Molenplein, de Belle Epoque rozenkwekerij en het Boerma Instituut.

Zie ook: Nationaal Tuinweek en Open Tuinenweekend

Bloemen en planten worden op uiteenlopende manieren in de spotlights gezet, met onder meer een rozenshow met de mooiste en nieuwste soorten, bloemsierkunst en innovaties, eetbare bloemen en vaartochtjes over de Westeinderplassen. Ook voor kinderen is er  van alles te doen. Beide dagen kan het publiek van 11.00 tot 17.00 uur gratis op deze locaties terecht. De ideale manier om alle locaties langs te gaan, is op de fiets: er is een fietstocht van 35 kilometer uitgezet. Begin- en eindpunt is FloraHolland, waar de auto geparkeerd kan worden en fietsen te huur zijn.

Lees ook:Kudelstaart Knalt 2012
Lees ook:FloraHolland Winter Fair
Lees ook:Pramenrace Aalsmeer 2011
Lees ook:Pramenrace 2013 Aalsmeer
Lees ook:FloraHolland Winter Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>