Brussels in the Sky: Italië boven in Brussel!

250px-BelgieGemeenschappenkaartWie de Michelingids 2014 doorbladert, ziet dat Brussel een duidelijke plek heeft op de gastronomische kaart van Europa. Met 19 sterrenrestaurants telt de Belgische hoofdstad op dit moment meer sterren dan Berlijn, Rome of Milaan. Hoogvlieger onder de meest surrealistische gastronomische concepten is ‘Dinner in the Sky’, een op en top Belgisch concept, na zeven jaar in meer dan 45 landen te vinden. ‘Dinner in the Sky’ wil dat succes delen met de stad waar het allemaal begon: zo ontstond vorig jaar ‘Brussels in the Sky’. Zeven Brusselse sterrenchefs worden uitgedaagd een eigen interpretatie te geven van de gastronomische cultuur uit een gastland. En dat hoog in de Brusselse hemel. Maandag 2 tot en met zondag 29 juni vindt de tweede editie plaats in het Jubelpark (bron: persbericht).

Dit jaar steelt Italië de show. Dagelijks bereidt en serveert een van de zeven Brusselse sterrenchefs een gastronomische vijfgangenlunch voor 22 genodigden en twee diners in de hemel van de hoofdstad van Europa. Op het programma staan diners geïnspireerd door de crème de la crème uit de Italiaanse gastronomie. Unieke avonden in samenwerking met Italiaanse chefs. Ook aan het Italiaanse design hebben we gedacht. De bekende vrouwelijke designer Paolo Navone zorgt voor de tafeldecoratie. En de parels van de Italiaanse gastronomie zijn ook van de partij. Info & Reservaties zie website.

Lees ook:Week van de Gastronomie in Maastricht
Lees ook:Horecavakbeurs en European Fine Food Fair 2011 Maastricht
Lees ook:Kasteel de Haar: Smaak van Italië
Lees ook:Horecavakbeurs en Fine Food Fair Maastricht
Lees ook:De Smaak van Italië in Kasteel de Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>