Second Home International 2011

Vrijdag 18 tot en met zondag 20 maart 2011 vindt  de voorjaarseditie van Second Home International plaats (najaar 2012: klik hier). Al rept de Utrechtse Jaarbeurs nergens over op haar website, Second Home meldt dat de beurs er daadwerkelijk plaats vindt. Het is de grootste publieksbeurs van Europa op het gebied van tweede huizen. Gerenommeerde Makelaars en projectontwikkelaars bieden huizen in binnen –en buitenland aan.

 

Daarnaast is er aandacht voor praktische zaken, zoals beheer- en verhuurorganisaties, financiële dienstverleners, hypotheekverstrekkers, juridische en fiscale adviseurs en verhuisbedrijven. Verder zijn er inlooplezingen en seminars met onderwerpen die te maken hebben het de aanschaf en het bezit van een tweede huis. De seminars zijn gratis, maar vooraf inschrijven is raadzaam.   De beurs is iedere dag open van 11.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website. Bezoekers van Second Home krijgen zes euro korting op een bezoek aan de Hermitage in Amsterdam.

Lees ook:Second Home International 2010 in de Jaarbeurs
Lees ook:Second Home International 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs
Lees ook:Second Home Internationaal in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs: elders wonen of beleggen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Second Home International 2011

  1. Recreatiewoning.nl

    Wij bieden op onze blog ook allerlei informatie artikelen over het kopen van een 2e woning of het huren van een vakantiehuis in het buitenland. De landen die het mees aan bod komen zijn Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

    Hier de link naar ons blog: http://www.recreatiewoning.nl/blog

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>