‘Second Home International’ in de Jaarbeurs

Vrijdag 10 tot en met zondag 12 oktober staat de 24e editie van ‘Second Home International’ in de Jaarbeurs in Utrecht: de grootste tweede huizen beurs van Europa. Ruim 350 projectontwikkelaars en makelaars bieden uiteenlopende woningen in meer dan 65 landen aan. Met de huidige kredietcrisis zien veel bezorgde Nederlanders een tweede huis als een verstandige belegging. Bij een enquête onder bezoekers van de beurs dit voorjaar kwam betrouwbaarheid van de exposanten als één van de belangrijkste eigenschappen uit de bus.


Naast vastgoed is er aandacht voor praktische zaken, zoals: beheer  en verhuur, financiën, hypotheken, juridische en fiscale zaken en verhuizen. Ook zijn er  lezingen, waar sprekers ervaringen met bezoekers delen, projecten toelichten of fiscale en financiële aspecten belichten. Second Home Internationaal is daarnaast een sfeervolle beurs, met op het terras entertainment en  muziek in landenthema’s. De beurs is iedere dag open van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang kost € 14,50 aan de kassa, online € 9,50.

Lees ook:Second Home International 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:Second Home International 2011
Lees ook:Second Home International 2010 in de Jaarbeurs
Lees ook:Second Home Internationaal in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs: elders wonen of beleggen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>