Leiden Chess Tournament 2016

IMG_20160516_111430Donderdag 15 juli begint de tiende editie van het Leiden Chess Tournament, die wordt gehouden tot en met zondag 24 juli. Met ongeveer 15 deelnemers uit 17 landen is deze jubileumeditie ijzersterk bezet: in de top van de A-groep zitten zo’b dertig titelhouders.

Zie ook: Kaagweek 2016

De tiende editie staat in het teken van schakende vrouwen: naast het Open Internationale Toernooi is er een dubbelronde kroongroep voorvrouwen, met vier sterke speelsters die in de top-15 van ons land staan. Net als vorig jaar vervult de Leidse (gast)grootmeester John van der Wiel vanaf 19.00 uur als VIP de opening in het Denksportcentrum Leiden bij het Leidse station. Tijdens het toernooi zal hij zo’n drie keer met een speler hun partij met het publiek bespreken. Programma; zie website. Woensdag is een rustdag en de laatste zondag eindigt met de prijzenuitreiking.

Lees ook:Leiden Chess Tournament
Lees ook:Cultuurweken Leiden 2012
Lees ook:Werfpop 2015 in de Leidse Hout
Lees ook:Leiden Schemerstad: spraakmakend locatietheater langs het water
Lees ook:Leidse Lakenfeesten 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>