Kaagweek 2016 – donderdag 14 t/m zondag 17 juli

IMG_20160604_175031Donderdag 14 tot en met zondag 17 juli vindt de 96e editie plaats van de Kaagweek, de oudste zeilweek van ons land, de Kagerplassen bij Leiden. Het plaatsje Warmond in de Bollenstreek boven Leiden staat de hele week in het teken van sport en vertier. Woensdagavond vindt de 11e Zomeravondwedstrijd plaats, die van begin mei tot eind augustus iedere woensdag worden gehouden. Iedereen met een zeilboot mag meedoen.

Zie ook: Leiden Chess Tournament

De Kaagweek staat open voor alle nationale eenheidsklassen; daarnaast zijn er traditioneel de Holland-Friesland teamwedstrijden. Kamperen in de omgeving is mogelijk. Iedere dag eindigt met een Zeilersbal met muzikaal vertier en op zondag wordt de Kaagweek afgesloten, gratis voor iedereen toegankelijk. Daar worden de zilveren wisselprijzen uitgereikt. De wedstrijden starten iedere ochtend om 10.00 en s’ middags om 13.30 uur. Voor kinderen is er iedere middag kindervertier.

Lees ook:Kaagweek – de oudste zeilweek van Nederland
Lees ook:Kaagweek 2010
Lees ook:Kaagweek 2013
Lees ook:Kaagweek 2009
Lees ook:Agrarische Dagen Franeker – woensdag 14 t/m zondag 18 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>