Jumping De Achterhoek – internationaal springen in Lichtenvoorde

IMG_20160604_180547De eerste editie van Jumping de Achterhoek vorig jaar was een groot succes en wordt dit jaar vervolgd in Paardensportcentrum (PSC) Lichtenvoorde, van donderdag 26 november tot en met zondag 6 december. De toegang is alle dagen gratis. Speciaal hiervoor wordt PSC Lichtenvoorde sfeervol aangekleed en er komen extra tribunes, een VIP-tribune en een restaurant met zicht op de piste.

Het programma start donderdag met het internationale springconcours voor de jeugd. Van 3 tot en met 6 december zijn er 1- en 2-sterren wedstrijden voor senioren. Er zijn meerdere prijzen te winnen, zoals de CSI Salland Prijs, Jumping de Achterhoek prijs, Outdoor Gelderland prijs en op de slotdag wordt de Rabobank Grote Prijs van de Achterhoek. Zaterdag 28 november komt Sinterklaas langs en op beide vrijdagen en zaterdagen wordt het programma afgesloten met een feestavond.

Lees ook:Indoor Brabant 2011 in Den Bosch
Lees ook:Jumping Amsterdam 2012 in de RAI
Lees ook:Indoor Brabant 2015 in ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Jumping Amsterdam: internationaal hippisch evenement in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2011 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>