Visserijfeesten Breskens 2012


Vrijdag 3 tot en met  zondag 5 augustus 2012 is het pittoreske vissersdorp Breskens in het westen van Zeeuws Vlaanderen het decor van de 58e editie van de Visserijfeesten (2013: klik hier), dat al bestaat sinds 1953. Met optredens van Nederlandse artiesten, verschillende bands en straatartiesten, een grote braderie langs de haven, twee kermissen, een rommelmarkt, kinderattracties en afsluitend vuurwerk.

In het visserijmuseum zijn vissersboten te bekijken, er vaart een rondvaart, in de haven vindt voor de 73e keer een zwemwedstrijd plaats en is in de Vismijn is een gratis visje te halen. Iedere avond is er een volksbal in de Vismijn, met optredens van onder andere Ronnie Ruysdael, het Feestteam, Sieneke en de Alpenzusjes. Zaterdag begint om 08.00 uur een rommelmarkt en een uur laten de Grote Braderie langs de Haven. Het Oranjeplein is vanaf 11.00 uur omgedoopt tot De Bellentuin voor kinderen. ’s Middags zijn de zwemwedstrijden in de Haven. Zondag is er opnieuw braderie, het publiek kan ’s middags meevaren in oude reddingsboten, is er straattheater voor jong en oud en muzikaal vertier. De dag wordt afgesloten met groot vuurwerk bij de Westhavendam en het Volksbal in de Vismijn.

Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2013
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2011
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2014
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2015
Lees ook:Visserijfeesten Breskens

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Visserijfeesten Breskens 2012

  1. vervoort greta

    kan 2de postcode niet invullen

      /   Reply  / 
    1. Erik Feenstra Auteur

      Ik neem aan dat u iets bedoelt dat u op de website van de Visserijfeesten moet zoeken?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>