Visserijfeesten Breskens 2013

Vrijdag 2 tot en met  zondag 4 augustus 2013 is het pittoreske vissersdorp Breskens in het westen van Zeeuws Vlaanderen het decor van de 60e editie van de Visserijfeesten, dat al bestaat sinds 1953 (editie 2014: klik hier). Met optredens van Nederlandse artiesten, verschillende bands en straatartiesten, een grote braderie langs de haven, twee kermissen, een rommelmarkt, kindervertier, een zwemwedstrijd in de Haven, drie avonden volksbal en afsluitend vuurwerk op zondag.

 

In het Visserijmuseum zijn vissersboten te bekijken, er zijn rondvaarten, in de haven vindt voor de 74e keer een zwemwedstrijd plaats en is in de Vismijn is een gratis visje te halen. Iedere avond is er een volksbal in de Vismijn, met optredens van bekende Nederlandse artiesten. Zaterdag is de rommelmarkt en de Grote Braderie langs de Haven. ’s Middags zijn de zwemwedstrijden in de Haven. Zondagmiddag wordt de eerste aflevering van Toppers van Oranje tijdens de Visserijfeesten opgenomen, met optredens van 24 Nederlandse artiesten. De dag wordt afgesloten met groot vuurwerk.

Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2012
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2011
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2014
Lees ook:Visserijfeesten Breskens
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>