Visserijfeesten Breskens 2011

Het pittoreske vissersdorp Breskens in het westen van Zeeuws Vlaanderen is vrijdag 5 tot en met zondag 7 augustus 2011 decor van de 57e editie van de jaarlijkse Visserijfeesten (2012: klik hier): volgens de website ‘het grootste feest van Zeeland’ met zo’n 100.000 bezoekers, dat al bestaat sinds 1953. Met optredens van Nederlandse artiesten, verschillende bands en straatartiesten, een grote braderie met circa 200 kramen langs de haven, twee kermissen, een rommelmarkt en kinderattracties.

 

In het visserijmuseum zijn vissersboten te bekijken, er vaart een rondvaart, in de haven vindt voor de 72e keer een zwemwedstrijd plaats en in de Vismijn is een gratis visje te halen. Vrijdag en zaterdag is er een volksbal in de Vismijn, zaterdag met de gebroeders Ko. Zondagmiddag- en avond staan in het teken van het wilde Westen, met ’s middags een grote Western Show en ’s avonds Country & Western optredens en demonstraties. Programma: zie website. De feesten starten vrijdag 6 augustus met een familiedag op de kermis en optredens van onder andere Stef Ekkel en Django Wagner. Zondag wordt afgesloten met groot vuurwerk bij de Westhavendam en optredens van onder andere Helemaal Hollands en Rene Schuurmans in de Vismijn.

Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2012
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2013
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2014
Lees ook:Visserijfeesten Breskens, 5 t/m 7 augustus
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>