Visserijfeesten Breskens 2014

ZeelandVrijdag 8 tot en met  zondag 10 augustus is het pittoreske vissersdorp Breskens in het westen van Zeeuws Vlaanderen het decor van de 61e editie van de Visserijfeesten (2015: klik hier). ‘Het grootste feest van Zeeland’ bestaat al sinds 1953 en trekt ieder jaar duizenden bezoekers. Er zijn optredens van Nederlandse artiesten, bands en straatartiesten en er is een grote braderie, een rommelmarkt en kindervertier. Zondagmiddag is Sterren on Tour te gast, het rondreizend muziekfestival met Nederlandse artiesten als Wesley Klein, Helemaal Hollands, Peter Beense en Wolter Kroes.

Vrijdag opent de Vismijn om 21.00 uur met optredens. Zaterdag is er braderie en rommelmarkt en maken de Visserijkoningin en Garnalenprinses een rijtour door het dorp. In de Haven zijn vanaf 11.00 uur zwemwedstrijden, in de Vismijn zijn demonstraties als garnalen pellen en netten boeten en vanaf 21.00 uur het Groot Volksbal. Zondag is de braderie er weer en zijn koningin en prinses weer rond door het dorp, samen met het Viswuuf. Het Oranjeplein is ‘s middags het domein van Sterren on Tour. In de Vismijn is opnieuw het Volksbal, met oneer meer Imca Marina,.

 

Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2015
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2013
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2012
Lees ook:Visserijfeesten Breskens
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>