Midwinter Marathon Apeldoorn 2011

Op zondag 6 februari 2011 vindt in Apeldoorn de 38e editie plaats van de Midwinter Marathon (editie 2013: klik hier). De online inschrijving is gesloten, maar aanmelden kan zondag nog tot een uur voor de start van de te lopen afstand bij het wedstrijdsecretariaat in Schouwburg Orpheus. Het parcours staat bekend als een van de mooiste van Nederland. Deelnemers lopen door de bossen van Apeldoorn en Hoog-Soeren en de heidevelden van Assel.

 

De start en finish zijn op de ‘Koninklijke’ Loolaan. De Centraal Beher Achmea Marathon (42,195 km) en de Helicon Asselronde (27,4 km) starten om 12.00 uur, de Hollander Techniek Mini-Marathon (18,5 km) om 11.30 uur en de Aventus Acht van Apeldoorn (8 km) om 15.00 uur. De Stentor Kidsrun (1km) start om 11.00 uur. Er is ook een Bedrijvenloop, die meedoet aan de Acht van Apeldoorn en de Mini-Marathon. De uitslag van de marathon is zondagavond te vinden op de site van de marathon.

Lees ook:Midwintermarathon Apeldoorn
Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn
Lees ook:Marathon in Apeldoorn
Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2012
Lees ook:Achmea Midwinter Marathon Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>