Grootste hengstenkeuring ter wereld in Den Bosch

Van woensdag 3 tot en met zaterdag 6 februari 2010 zijn de Brabanthallen van Den Bosch het domein van de grootste hengstenkeuring ter wereld (editie 2013: klik hier). De keuring van de KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is de finale van een groot aantal voorselectiedagen. Hoogtepunt van het programma belooft zaterdag te worden, wanneer de allerbeste jonge hengsten van iedere fokinrichting nog één keer in de ring verschijnen, de kampioenskeuringen plaatsvinden  en het Paard van het Jaar wordt gehuldigd.

Woensdag en donderdag staan de bezichtigingen van springhengsten op het programma, vrijdag van de dressuurhengsten. Donderdagavond vindt de springavond plaats, vrijdagavond de dressuuravond. Zaterdag zijn onder meer de bezichtiging van tuigpaardhengsten en Gelderse hengsten. Naast de hengstenselectie biedt het programma verschillende wedstrijden voor kür -en springruiters, shows en de KWPN Select Sale: de veiling van een streng geselecteerde groep tophengsten.

Lees ook:KWPN Hengstenkeuring 2012 De Bosch
Lees ook:KWPN Hengstenkeuring 2011 Den Bosch
Lees ook:Hippisch Hengelo 2010
Lees ook:Hengstenkeuring in Den Bosch
Lees ook:Hengstenkeuringen in Brabanthallen Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>