Marathon Hoorn: mooie reputatie opgebouwd

Op zondag 18 mei vindt naast Leiden nóg een marathon plaats die met een prachtig parcours en een fantastische sfeer in korte tijd een fraaie reputatie heeft opgebouwd: in Hoorn vindt de 4e DSB Bank Marathon Hoorn plaats. Start is bij Sportinstituut Frits van der Werff aan de Draafsingel 61 (toepasselijke straatnaam!). De finish is op de Roode Steen in het historische hart van Hoorn. Hieromheen bevinden zich veel terrasjes voor familie en fans. De weersvoorspellingen zijn goed: 18 graden, een windje en droog.

 

 

De marathon start om 11 uur. De halve marathon een kwartier daarna. Om 11.30 begint de 10 km en 5 minuten daarna de 5 km. Daarnaast is er een businessloop op de halve marathon en de 10 km. Ook komt er een scholierenestafette voor teams uit hetzelfde studiejaar: de marathonafstand van 42,2 km moet door 8 lopers in estafettevorm worden afgelegd. De voorinschrijving is inmiddels voorbij. Na-inschrijving kan op zaterdagmiddag en zondagochtend bij Sportschool Frits van der Werff (de startlocatie).

 

 

Lees ook:Marathon Hoorn 2014
Lees ook:Marathon Hoorn 2010
Lees ook:Marathon Leiden: feestelijke sfeer
Lees ook:Marathon Leiden: ‘mooiste finish van Nederland’
Lees ook:Marathon Enschede: oudste van Nederland

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Marathon Hoorn: mooie reputatie opgebouwd

  1. Pingback: Marathon Leiden: feestelijke sfeer | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>