Backstreet Boys bij Pathé, CineCity, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited

Pathe-logo-188-120-__186xDonderdag 26 februari, 20.00 uur draait de documentaire ‘Backstreet Boys: Show ‘em What You’re Made Of’, met aansluitend een live optreden van de Backstreet Boys vanuit Londen, eenmalig in 17 bioscopen van Pathé, CineCity, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited. Tickets (12,50 euro) zijn te koop via de sites en aan de kassa’s van de bioscopen. ‘Backstreet Boys: Show ‘em What You’re Made Of’ (110 min) is een intiem, openhartig en eerlijk portret van de grootste boyband ooit (bron: persbericht).

De film toont de hoogte- en dieptepunten die de bandleden van hun jeugd tot volwassenheid beleefden. In 2012 komen ze na lange tijd weer samen in Londen voor een nieuw album, de opnames van deze film en de viering van de twintigste verjaardag van de band. Bij de reünie worden vriendschapsbanden aangehaald, maar komen ook oude en nieuwe spanningen naar voren. ‘Show ‘em What You’re Made’ Of van Stephen Kijak (‘Stones in Exile’), opgenomen in twee jaar, is een verrassende en emotionele film over roem, rijkdom, verraad en oude vriendschappen die nooit verdwijnen. Aansluitend aan de filmvertoning geven de Backstreet Boys, live vanuit Londen, een optreden van ruim een halfuur.

Lees ook:Film Backstreet Boys donderdag eenmalig in de bioscoop
Lees ook:New Kids On The Block & Backstreet Boys live bij Pathé
Lees ook:Backstreet Boys in Ahoy
Lees ook:Backstreet Boys in Ahoy en Heineken Music Hall
Lees ook:Concert Robbie Willams live in Pathé bioscopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>