New Kids On The Block & Backstreet Boys live bij Pathé

Zondag 29 april 2012 (Koninginnenacht) treden New Kids On The Block en Backstreet Boys gezamenlijk op in de Londense O2 Arena. Dit nu al legendarische concert van NKOTBSB is vanaf 21.00 uur live en in HD te volgen in bioscopen over de hele wereld, in Nederland in twaalf bioscopen van Pathé en twee van Foroxity. Tickets (12,50 euro) zijn te koop via pathe.nl, forox.nl en aan de kassa van de bioscopen. New Kids On The Block had in de jaren ’80 en ’90 wereldhits met nummers als The Right Stuff, I’ll Be Loving You, Step by Step, Tonight en Games. Backstreet Boys bestormde de hitlijsten met songs als We’ve Got It Going On, I’ll Never Break Your Heart, Get Down, Everybody, I Want It That Way en Shape Of My Heart (bron: persbericht).

 

In juni 2010 traden de Amerikaanse popgroepen voor het eerst gezamenlijk op als NKOTBSB met een medley tijdens een uitverkocht concert in New Yorks Radio City Music Hall. Het leek een eenmalige gebeurtenis, maar de boybands verrasten hun fans vijf maanden later opnieuw met een gezamenlijk tv-optreden bij de American Music Awards en bij Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve 2010. Nu gaat NKOTBSB voor het eerst op wereldtournee. Ze brengen niet alleen hun grootste hits, maar ook nieuwe nummers.

Lees ook:Backstreet Boys bij Pathé, CineCity, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited
Lees ook:Film Backstreet Boys donderdag eenmalig in de bioscoop
Lees ook:Backstreet Boys in Ahoy en Heineken Music Hall
Lees ook:Backstreet Boys in Ahoy
Lees ook:Donderdag 15 oktober start kaartverkoop extra concert Charles Aznavour in HMH

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>