Backstreet Boys in Ahoy

Zondag 15 november 2009 stat de Amerikaanse boyband Backstreet Boys voor een eenmalig concert in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam. De band werd in 1993 in Orlando, Florida opgericht. In 1996 komt het eerste album uit, dat één van de meest succesvolle debuutalbums ooit werd. In dat jaar scoorden ze hun eerste grote hit ‘We’ve Got it Goinig On’. Daarna volgden veel internationale tournees en nummer 1 hits. De Backstreet Boys verkochten miljoenen albums en hadden meer dan tien Nederlandse top-10 hits.

In 2002 willen ze het wat rustiger aandoen, maar in 2005 komen ze sterk terug met de song ‘Never Alone’. In 2006 verlaat Kevin Richardson de Backstreet Boys, die als viertal verder gaat: Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean en Howie Dorough. In september dit jaar kwam hun nieuwe album ‘This Is Us’ uit. In het kader daarvan zijn de boys op tournee en komen naar Nederland. Het concert begint om 20.00 uur; tickets zie website. De support act wordt verzorgd door Madcon. Dit Noorse duo was eerder de supporting act van onder andere Destiny’s Child, 50 cent en Alicia Keys.

Lees ook:Film Backstreet Boys donderdag eenmalig in de bioscoop
Lees ook:Backstreet Boys bij Pathé, CineCity, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited
Lees ook:New Kids On The Block & Backstreet Boys live bij Pathé
Lees ook:Alicia Keys in Ahoy
Lees ook:Backstreet Boys in Ahoy en Heineken Music Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>