Concert Robbie Willams live in Pathé bioscopen

IMG_20160518_141254Dinsdag 20 oktober 2009 staat Robbie Wiliams voor het eerst na drie jaar weer op de planken met een concert in Londen. Fans kunnen het intieme optreden van de Britse zanger in Camden’s Roundhouse in Londen live bekijken in een aantal Pathé bioscopen in het land. Het BBC Electric Proms wordt op dezelfde tijd in meer dan 200 bioscopen in heel Europa uitgezonden. Robbie zingt een aantal van zijn grootste hits en veel nummers van zijn nieuwe album ‘Reality Killed the Video Star’. De popster ‘kijkt er naar uit om zijn nieuwe songs te laten horen en is benieuwd naar de reacties van het publiek,’ aldus het persbericht.

De fans kunnen terecht in Pathé Tuschinski in Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Buitenhof in Den Haag, Pathé Groningen en Pathé Eindhoven De voorstelling begint om 21.00 uur en kost 22,50 euro. Kaarten zijn van 9 oktober te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen. Reserveren is niet mogelijk (bron: persbericht).

Lees ook:Star Wars bus bij Pathé Scheveningen, Amersfoort en Maastricht
Lees ook:Pathé vertoont 24 uur lang Star Wars: The Force Awakens
Lees ook:Fan event ‘MainStreet – Change Is Good’ op 28 en 29 november bij Pathé
Lees ook:‘Purple Rain’ zondag 1 mei om 19.00 uur in twaalf bioscopen Pathé
Lees ook:Harry Potter Marathon 29 en 30 oktober bij Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>