‘Purple Rain’ zondag 1 mei om 19.00 uur in twaalf bioscopen Pathé

IMG_20160522_121237Naar aanleiding van het overlijden van popicoon Prince draait Albert Magnoli’s muziekfilm Purple Rain eenmalig op zondag 1 mei om 19.00 uur in twaalf bioscopen van Pathé. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa’s van de bioscopen. De romantische muziekfilm Purple Rain uit 1984 was het speelfilmdebuut van Prince waarin hij Kid speelt. Kid is een getalenteerde club muzikant met een chaotische thuissituatie. Hij probeert door middel van zijn muziek en zijn liefde voor Apollonia Kotera aan deze situatie te ontsnappen (bron: persbericht).
-

De autobiografische film won zowel een Oscar als een Grammy Award voor Beste Soundtrack. Naast de popklassieker Purple Rain zijn ook hits als ‘When doves cry’ en ‘Let’s go crazy’ te horen. De twaalf bioscopen: Pathé Tuschinski (Amsterdam), Pathé De Kuip (Rotterdam), Pathé Buitenhof (Den Haag), Pathé AmersfoortPathé ArnhemPathé BredaPathé DelftPathé EindhovenPathé GroningenPathé HaarlemPathé Maastricht en Pathé Tilburg. In België draait de film op donderdag 28 april en zondag 1 mei in de Kinepolis bioscopen.

Lees ook:Imagine Dragons woensdag 2 maart bij Pathé en Foroxity
Lees ook:Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity
Lees ook:Concert Robbie Willams live in Pathé bioscopen
Lees ook:Prince 25 mei in Ziggo Dome – kaartverkoop start 6 mei
Lees ook:Harry Potter Marathon 29 en 30 oktober bij Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>