Nazomerfestival Zeeland 2016 begint op dinsdag 23 augustus

IMG_20160524_151312Dinsdag 23 augustus tot en met zaterdag 3 september vindt de 16e editie plaats van het Nazomerfestival Zeeland, een theater- en dansfestival op locaties verspreid door de provincie. Er rijden festivalbussen van het festivalhart naar de verschillende locaties: een uitkomst, omdat parkeren niet overal even makkelijk is. Tickets: zie website.

Zie ook: Havendagen Zierikzee

De openingsvoorstelling is de première van ‘Maat voor Maat’ van William Shakespeare in de Grote Kerk van Veere. Verder zijn er theaterstukken in een boerenschuur in Arnemuide, een botenloods in Scharendijke, waterschap Suikerland en de schouwburgen van Middelburg en Goes. Theaterproductiehuis Zeelandia is het decor voor de dansvoorstelling ‘Kokers’ voor kinderen vanaf 3 jaar. Festivalhart is de Abdij van Middelburg, met muzikale optredens van oder meer The Common Linnets, Leonie Jansen, Joris Linsen en Caramba, Jenny Arean, Jett Rebel en De Dijk. Op 28 augustus is het Abdijplein gevuld met de jaarlijkse nazomerpicknick en Nazomerzingen.

Lees ook:Zeeland Nazomerfestival
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2012
Lees ook:Nazomeren op theaterfestival in Zeeland
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2010
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>