Nazomeren op theaterfestival in Zeeland

Zeeland luidt de zomer uit met het Nazomerfestival, van dinsdag 25 augustus tot en met zaterdag 5 september, met locatievoorstellingen, speciaal gemaakt voor bijzondere plekken in de vrije natuur en met het festivalhart in Middelburg (editie 2011: klik hier). Het festival opent dinsdag met ‘De Storm’ van Shakespeare, dat wordt gespeeld op een speelvlak van maar liefst vijftig bij vijftig meter op akkers bij Wilhelminadorp. De Vlaamse theaterlegende Jan Declair speelt aan de oever van de Oosterschelde in ‘Onder het Melkwoud ‘van Dylan Thomas: bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland.

In een duinpan tussen Domburg en West-Kapelle is een theaterstuk te zien over schilderes Charley Toorop: ‘Zittend Meisje’. Als vierde locatiestuk komt in het Windmolenpark bij Terneuzen de dansvoorstelling ‘Wiek’, die ook op andere zomerfestivals te zien was. Daarnaast zijn er zoals gebruikelijk voorstellingen en concerten op en rondom het Abdijplein in Middelburg, dat vanaf vrijdag 28 augustus als festivalhart dient. Tickets: zie website. Bustickets à € 5,= vanaf het festivalhart naar de voorstelling moeten vooraf gereserveerd worden.

Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2012
Lees ook:Nazomerfestival Zeeland 2016 begint op dinsdag 23 augustus
Lees ook:Nazomerfestival Zeeland 2011
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2010
Lees ook:Jazz by the Sea 2011 Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>