Zeeland Nazomerfestival 2012

Dinsdag 21 augustus tot en met zaterdag 1 september 2012 vindt in Zeeland de 12e editie plaats van het Nazomerfestival (editie 2013: klik hier). Het festival brengt theater en dans op een aantal locaties in de openlucht en in gebouwen verspreid door de provincie. Festivalhart is ook dit jaar de Abdij van Middelburg, met podiumkunsten en muziek: zoals Miss Montreal op zaterdag 24, JURK! op zondag 25 en Di-rect op vrijdag 31 augustus. Op zondag 26 augustus is er Picknick op het Abdijplein en Nazomerzingen met onder meer Ellen ten Damme. Racoon sluit het festival op zaterdag 1 september af.

 

De 12e editie opent disdag 21 augustus met een dansvoorstelling van Conny Janssen in de Machinefabriek op het Scheldekwartier in Vlissingen. Tenminste drie locatievoorstellingen zijn speciaal voor dit festival gemaakt en zijn alleen in Zeeland te zien: ‘Medea’ in de Vest van Veere, ‘Zeeuwen van Oranje’ in Voetbal Experience in Middelburg en Boot & Berg’ in het toekomstig Industrieel Museum Zeeland in Sas van Gent. Er rijden festivalbussen vanaf het festivalhart in Middelburg.

Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2013
Lees ook:Nazomerfestival Zeeland 2011
Lees ook:Nazomeren op theaterfestival in Zeeland
Lees ook:Nazomerfestival Zeeland 2016 begint op dinsdag 23 augustus
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zeeland Nazomerfestival 2012

  1. Stefanie

    Net bij het Nazomerzingen geweest op het Abdijplein: wat een aanfluiting! Niks nazomerzingen, het was gewoon een concert van twee zangeressen en er viel op 1 liedje na niets mee te zingen! Wat ontzettend jammer en wat een gemiste kans: een gevuld Abdijplein vol teleurgestelde mensen… Nee, dan twee jaar geleden, toen Leonie Jansen dit terugkerende thema verzorgde, dat was tenminste meezingen met elk nummer. Volgend jaar graag weer een middag waarin niet alleen “Het kleine cafe aan de haven” het enige bekende nummer is! En inderdaad, Pippi Langkous als afsluiting, maar daar hebben we niet meer op gewacht..!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>