Zeeland Nazomerfestival 2013

Dinsdag 27 augustus tot en met zaterdag 7 september 2013 beleeft de provincie Zeeland de 13e editie plaats van het Nazomerfestival (2016: klik hier). Het festival brengt theater en dans op een aantal locaties in de openlucht en in gebouwen verspreid door de provincie. Festivalhart is ook dit jaar de Abdij van Middelburg, met een keuze uit podiumkunsten, muziek en activiteiten als picknick op het Abdijplein en Nazomer-meezingen op 1 september.

Ilse DeLange geeft vrijdag 30 augustus het eerste concert op het Abdijplein. De dag erop komt Trijntje Oosterhuis. Het Nazomerfestival opent disdag 21 augustus met Kabaal en Liefde van Friedrich Schiller. De klassieke liefdestragedie speelt op het landgoed van slot Moermond in Renesse. Tenminste drie locatievoorstellingen zijn speciaal voor dit festival gemaakt en zijn alleen in Zeeland te zien.

Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2012
Lees ook:Nazomerfestival Zeeland 2011
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2010
Lees ook:Nazomerfestival Zeeland 2016 begint op dinsdag 23 augustus
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>