Allerlaatste editie Vertelfestival Maastricht

Zondag 17 tot en met woensdag 29 augustus viert Vertelfestival Maastricht haar vijftiende verjaardag. Aan ieder feest komt een eind: het wordt de allerlaatste editie. Met de huidige budgetten werd het steeds moeilijker om een meerdaags festival, gratis, niet commercieel en met goede verhalenvertellers op poten te zetten, aldus de organisatie.

Nog één keer kunnen jong en oud genieten van mooie, spannende en grappige verhalen in het Mgr. Nolenspark. ‘Niet verdrietig’, aldus de organisatie, ‘maar feestelijk, met als thema Hiep hiep Hoera’. Programma; zie website. Woensdagmiddag wordt afgesloten ‘met niks’: het Vertelfestival organiseert dan niets meer, maar stelt het par ken de decors beschikbaar aan iedereen die zélf een verhaal wil komen vertellen.  Om half vijf vertelt Rob Meurders, de bedenker en organisator van het festival, het allerlaatste verhaal, et de toepasselijke titel ‘Tot slot’.

Lees ook:Poetry International: bezoeker bepaalt entree
Lees ook:Simply Red op ‘Live at Westerpark’ Amsterdam
Lees ook:Concert at SEA 2013
Lees ook:Festival Cement 2011 in Maastricht
Lees ook:It’s Showtime Kickboksgala Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>