Festival Cement 2011 in Maastricht

Maandag 21 tot en met zondag 27 februari 2011 vindt in Maastricht de 12e editie plaats van Festival Cement, met meer dan 25 bijzondere theater –en dansvoorstellingen op uiteenlopende locaties: van industrieloods tot kerk, van winkel tot fabriekspand, van huiskamer tot theater (programma; zie website). Het festival is voor jonge en beginnende theatermakers, choreografen en toneelschrijvers.

In het Festivalhart de Timmerfabriek aan de Boschstraat 5-9 kan het publiek tot in de late uurtjes nakaarten, drinken en dansen. Daar vindt woensdagmiddag ‘Eerste hulp voor jonge makers’ plaats en het dagelijkse debat Groote Societeit: dinsdag tot en met vrijdag van 15.00 tot 16.30 uur en in het weekend van 13.00 tot 14.30 uur. De centrale festivalgast van deze editie, de belgische schrijver David van Reybrouck, is steeds aanwezig op het debat, dat iedere dag wordt geleid door jourlist en dramaturg Steven Peters. Er zijn twee infobalies: in het festivalhart en in theater aan het Vrijthof.

Lees ook:Kunst -en theaterfestival ‘Cement’ in Den Bosch
Lees ook:Festival Cement in Den Bosch
Lees ook:Over het IJ Festival 2011 in Amsterdam
Lees ook:CaDance Festival Den Haag
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2012 in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>