Concert at SEA 2013

Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2013 vindt de 8e editie plaats van Concert at SEA (2014: klik hier), het tweedaags muziekfestival van Bløf op de Brouwersdam, tussen het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee en het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Ieder jaar staat er een indrukwekkende line-up aan artiesten op twee podia. Naast gastheer Bløf zijn dat dit jaar onder meer: Miss Montreal, Racoon, Kane, James Morrisson, Guus Meeuwis en Moke. Bezoekers roemen het festival om de gezellige en ontspannen sfeer, zeker sinds het twee dagen duurt: ‘mensen kiezen ervoor om lekker een paar dagen in Zeeland te blijven’, aldus de organisatie.

Ze komen eerder of blijven wat langer en slapen op een camping of boeken het bungalowarrangement. De sfeer op het terrein is er ook naar; het heeft het gevoel op vakantie te zijn.’ Er lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en de inwendige mens komt niks te kort. Het terrein gaat vrijdag om 16.00 uur open, op zaterdag om 12.00 uur. Ieder jaar zoekt Concert at SEA naar nieuwe manieren om het milieu te respecteren. Alle door bezoekers en organisatie geproduceerde CO2-uitstoot wordt achteraf gecompenseerd door middel van het eigen Umoja Klimaat- en Ontwikkelingsfonds van Bløf. De N57 die over de Brouwersdam loopt, is vrijdag afgesloten vanaf 19.00 uur en zaterdag vanaf 12.00 uur, ter hoogte van het festivalterrein. Er rijden pendelbussen van en naar de campings en bungalowparken.

Lees ook:Concert at SEA 2014
Lees ook:Concert at SEA 2015 – Brouwersdam
Lees ook:Concert at SEA 2012
Lees ook:Concert at SEA 2016: neem zonnebrandcrème én regenjas mee
Lees ook:Concert at SEA 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>