Concert at SEA 2014

Vrijdag 27 en zaterdag 28 juni vindt de negende editie plaats van Concert at SEA, het tweedaags  muziekfestival van Bløf op de Brouwersdam (2015: klik hier). Ieder jaar staat er een indrukwekkende line-up aan artiesten op twee podia. Naast gastheer Bløf zijn dat dit jaar onder meer: De Dijk, Caro Emerald, The Opposites en Nielson op vrijdag en Passenger, Ilse de Lange, Alain Clark, 3Js en Di-Rect op zaterdag. Bezoekers roemen het festival om de gezellige en ontspannen sfeer: ‘mensen kiezen ervoor om lekker een paar dagen in Zeeland te blijven’, aldus de organisatie.

Ze komen eerder of blijven wat langer en slapen op een camping of boeken het bungalowarrangement. De sfeer op het terrein is er ook naar; het heeft het gevoel op vakantie te zijn.’ Het festivalterrein gaat beide dagen open om 12.00 uur. Zondag kunnen voetballiefhebbers Oranje zien spelen op het WK. Ieder jaar zoekt Concert at SEA naar nieuwe manieren om het milieu te respecteren. Alle door bezoekers en organisatie geproduceerde CO2-uitstoot wordt achteraf gecompenseerd door middel van het eigen Umoja Klimaat- en Ontwikkelingsfonds van Bløf. De N57 die over de Brouwersdam loopt, is vrijdag afgesloten voor motorvoertuigen vanaf 19.00 uur en zaterdag vanaf 12.00 uur. Er rijden pendelbussen van en naar de campings, bungalowparken en parkeerplaatsen.

Lees ook:Concert at SEA 2013
Lees ook:Concert at SEA 2016: neem zonnebrandcrème én regenjas mee
Lees ook:Concert at SEA 2015 – Brouwersdam
Lees ook:Noodweer spelbreker- Concert at Sea afgelast
Lees ook:Concert at SEA 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>