Peter Pan in Ahoy Rotterdam

Donderdag 24 tot en met zondag 27 oktober 2013 staat Peter Pan, the Never Ending Show in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam. De arena-versie van Peter Pan is grote dan ooit, met ‘een perfecte mix van spektakel, visuele magie, special effects en filmische muziek met veel bestaande hits’, belooft de aankondiging.De show stond in februari in de Amsterdamse Ziggo Dome (promofilmpje: klik hier) en komt na een tour door onder meer Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië terug in Nederland.

Peter Pan gaat over een jongen die kan vliegen en weigert volwassen te worden. Samen met zijn vriendinnetje Wendy, Tinkerbell, de Lost Boys en Kapitein Haak maakt hij een wereldreis. Het publiek zit in en rond het spektakel, dat vertrekt vanuit twee thema’s: boeken en vliegen. Naast de hoofdrollen werkt een internationaal ensemble mee van acrobaten, stuntmannen en -vrouwen, dansers en magiërs, om de rollen van indianen, piraten en alle andere personages neer te zetten. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Peter Pan in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Film Backstreet Boys donderdag eenmalig in de bioscoop
Lees ook:Backstreet Boys bij Pathé, CineCity, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited
Lees ook:Hans Klok met Circus Hurricane in Carré
Lees ook:Kaarten voor extra derde André Kuipers’ SpaceXperience-LIVE show vanaf vandaag te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>