Peter Pan in Ziggo Dome Amsterdam

Donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2013 begint de voorjaarsvakantie in de Ziggo Dome in Amsterdam met Peter Pan, The Never Ending Story. De arena-versie van Peter Pan is een ‘perfecte mix van spektakel, visuele magie, special effects en filmische muziek met veel bestaande hits’, belooft de aankondiging (promofilmpje: klik hier). In oktober komt de show naar Ahoy Rotterdam.

Peter Pan gaat over een jongen die kan vliegen en weigert volwassen te worden. Samen met zijn vriendinnetje Wendy, Tinkerbell, de Lost Boys en Kapitein Haak maakt hij een wereldreis. Het publiek zit in en rond het spektakel, dat vertrekt vanuit twee thema’s: boeken en vliegen. Naast de hoofdrollen werkt een internationaal ensemble mee van acrobaten, stuntmannen en -vrouwen, dansers en magiërs, om de rollen van indianen, piraten en alle andere personages neer te zetten. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Peter Pan in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Westerpop in Delft
Lees ook:Film Backstreet Boys donderdag eenmalig in de bioscoop
Lees ook:Backstreet Boys bij Pathé, CineCity, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited
Lees ook:Havendagen Zierikzee 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>