Opera in het Park, gratis in Oosterpark Amsterdam

Inmiddels een traditie bij het Holland Festival (HF): de Opera in het Park: een uitvoering van de Nederlandse Opera in het Amsterdamse Oosterpark (2013: klik hier). In een speciaal gebouwd openluchttheater wordt maandag 25 juni 2012 de opera ‘Parsifal’ van Wagner op een grootscherm live uitgezonden vanuit het Muziektheater. Iedereen is welkom, de toegang is gratis en  iedereen kan welgevulde picknickmanden meenemen. De voorstelling begint om 17.30 uur. Het is een lange zit, dus een kussentje is aan te raden.

 

De weersverwachting is: af en toe zon, misschien wat regen en een temperatuur rond de 18 graden. De Opera in het Park gaat ook met regen door: er liggen poncho’s klaar. ‘Parsifal’ is één van de meest geliefde opera’s van Wagner en bevat alle elementen voor een ontroerende opera-avond met indrukwekkende muziek. Op deze plek wordt donderdag 28 juni het slotconcert van het Holland Festival ook gratis uitgezonden: live vanuit het Concertgebouw, met het Simón Bolivar Symphonie Orchestra uit Venezuela.

Lees ook:Opera in het Park: gratis in Oosterpark Amsterdam
Lees ook:Holland Festival biedt gratis Opera in het Park
Lees ook:Opera in het Park in Amsterdam: ‘Salomé, gratis, woensdag 21 juni
Lees ook:Holland Festival: gratis Opera in het Park
Lees ook:Opera in het Park: gratis onderdeel Holland Festival – vrijdag 24 juni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>