Dutch Harp Festival 2012

Dinsdag 27 maart 2012 begint in Utrecht de tweede editie van het Dutch Harp Festival, dat duurt tot en met zondag 1 april (2014: klik hier). Een jury van zowel harpisten als niet-harpisten beoordelen het aanstormend talent. Na een geslaagde eerste editie in 2010 keert het internationale harpevenement terug naar de Domstad. Het festival betekende in 2010 een ware revolutie in de harpwereld.

Internationaal werd het Harpfestival geprezen om de professionele organisatie, de bijzondere programmering, het revolutionaire concours en een goede balans tussen concours en festival. Dinsdagavond begint om 20.15 uur in Vredenburg Leidscherijn het openingsconcert ‘Real Men Play The Harp’, gepresenteerd door Giel Beelen. Tot en met zondag zijn er kwartfinales, halve finales en finale, concerten, meet & Greet, masterclasses en kinderklassen. Zondagmiddag is er een harproute uitgestippeld met gratis concerten in de binnenstad. Zondagavond strijden de drie overgebleven finalisten om de ereprijs tijdens de grote finale in Vredenburg Leidsche Rijn.

Lees ook:Dutch Harp Festival 2014
Lees ook:Halve finales EK badminton Almere
Lees ook:Franz Liszt Pianoconcours 2011
Lees ook:Festival Oude Muziek Utrecht
Lees ook:Barney in halve finale WK Darts 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>