Modeweek Downtown Amsterdam

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Vrijdag 20 tot en met zondag 29 januari 2012 vindt in Amsterdam de modeweek Downtown plaats, het randprogramma van de Amsterdam Fashion Week (AIFW) die woensdag 25 januari van start gaat in de Westergasfabriek (januari 2013: klik hier). De AIFW is sinds 2004 de tweejaarlijkse modeweek voor professionals en insiders, Downtown is eerste mode-event ter wereld voor het gewone publiek.

 

De publieke belangstelling voor de AIFW is zo groot, dat er een aantal jaren geleden een voor iedereen toegankelijk randprogramma bijkwam Downtown biedt modeshows, feesten, lezingen, exposities en winkelacties in samenwerking met Amsterdamse musea, galeries, designers, clubs en winkels. Een greep: Magna Plaza, Het Ketelhuis, winkels en ateliers in de binnenstad en de Vondelparkbuurt, FOAM,  het Tropenmuseum. het Tassenmuseum, FOAM, Hotel Park Plaza, De Brakke Grond en feesten in onder meer de EVE, Escape en Odeon.

Lees ook:Downtown, publieksdeel van Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Modeweek in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:Amsterdam Fashion Week juli 2012
Lees ook:Modeweek in Amsterdam voor incrowd en publiek

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Modeweek Downtown Amsterdam

  1. Wattedoenin.nl

    Leuk! Zal het artikel op Twitter vermelden. Staat “die woensdag januari van start gaat”. Moet 25 januari zijn begrijp ik van de website van Fashion Week :-)

      /   Reply  / 
  2. Erik Feenstra Auteur

    Graag! De datum is verbeterd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>