Amsterdam Fashion Weekend januari 2013

IMG_20161023_154155Vrijdag 18 tot en met zondag 27 januari 2013 vindt de 18e editie van Amsterdam Fashion Week (AFW) plaats op het Westergasterrein. Tot nu toe waren veel onderdelen uitsluitend voor insiders en vips, maar dit keer kan het grote publiek wat meer meegenieten, met name tijdens het Amsterdam Fashion Weekend op 19 en 20 januari in het Fashion & Museum District (P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat, Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat en Museumplein; juli 2013: klik hier). Zo’n zestig winkeliers, hotels, horecazaken en musea bieden verrassingen voor het publiek, er zijn wandelroutes, kortingsacties en verschillende pop-up modeshows in openbare ruimten. Zaterdag vindt om 17.00 uur op het Museumplein Model on Ice plaats: een modeshow op de ijsbaan.

 

 

De AFW begint en eindigt met een publieksfeest: vrijdag 18 januari met de kick-off van het openbare programma in Club AIR en het slotfeest in het Transformatorhuis op het Westergasterrein op zondag 27 januari. Modellen, ontwerpers en andere insiders kunnen van 19 tot en met 26 januari tot in de late uurtjes terecht in de Yune’s Bar van het Conservatorium Hotel. Het programma is net als vorige edities opgedeeld in Uptown (voor professionals en vips) en Downtown: met als hoogtepunt het Fashion Weekend, voor een breder publiek. De publieke belangstelling voor de AFW is zo groot, dat er ooit een voor iedereen toegankelijk randprogramma bijkwam: Downtown, het eerste mode-event ter wereld voor een groot publiek. De modeweek werd in 2004 opgericht om Amsterdam op de modekaart te zetten en is uitgegroeid tot hét halfjaarlijks mode-evenement van Nederland.

Lees ook:Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Amsterdam Fashion Week juli 2012
Lees ook:Modeweek Downtown Amsterdam
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:Modeweek in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>