Golden Earring in Ahoy

Zaterdag 20 februari 2010 staat de legendarische Haagse rockband Golden Earring in Ahoy Rotterdam. De VARA kondigde in ‘De Wereld Draait Door’ op 4 februari aan dat dit het afscheidsconcert van de Hagenezen zou worden, maar de bandleden ontkennen al een jaar lang geruchten dat ze uit elkaar zouden gaan: ze zijn juist bezig met het maken van een nieuw album.

 

In de talkshow zeiden ze dat ze deze maand weer de studio induiken om een nieuwe, harde rockplaats te produceren. Golden Earring vormt al meer dan veertig jaar hét gezicht van de Nederlandse popmuziek. In de jaren ’60 ontpopte de groep zich tot de meest succesvolle vertegenwoordiger van de Haagse beatscene, bleef tot op de dag van vandaag overeind en is wereldwijd bekend. Met Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk is de band nog altijd alive and kicking. De show begint om 20.00 uur; tickets: zie website.

Lees ook:Campagnelied Hillary was verboden song Golden Earring
Lees ook:Golden Earring op Metropool Open Air
Lees ook:Night of the Proms in Gelredome en Ahoy
Lees ook:Beatstad Den Haag
Lees ook:De Dijk in de Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>