Kunstbeurs Realisme 10

Realisme 10 is de kunstbeurs voor hedendaagse figuratieve kunst. Deze zevende editie vindt plaats van donderdag 14 tot en met zondag 17 januari 2010 in de Passenger Terminal Amsterdam aan het IJ, de plek waar grote buitenlandse cruiseschepen afmeren om de hoofdstad aan te doe (editie 2013: klik hier). De beurs biedt de top van de Nederlandse galerieën die zich in figuratieve kunst specialiseren: 31 galerieën tonen er werken van bekende Nederlandse en internationale kunstenaars die zich hebben toegelegd op de figuratie en het realisme in schilder –en beeldhouwkunst.

 

Donderdag komen een aantal bekende kunstenaars op de beurs vertellen over hun inspiratie, passie en ambitie. De Wackers Academie geeft ook dit keer schilder –en tekenworkshops onder leiding van gerenommeerde schilders. Vrijdag, zaterdag en zondag worden er rondleidingen gegeven: zie website (aanmelden bij de infobalie). De beurs is alle dagen geopend van 11.00 tot 19.00 uur.

Lees ook:Kunstbeurs Realisme 09 in Amsterdam
Lees ook:Kunstbeurs Realisme in Amsterdam
Lees ook:Realisme 11 in Amsterdam
Lees ook:Realisme 12 in Amsterdam
Lees ook:Kunstbeurs Realisme Amsterdam 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>