Kunstbeurs Realisme in Amsterdam

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Donderdag 17 tot en met zondag 20 januari 2013 vindt de tiende editie plaats van Realisme (2014: klik hier), de kunstbeurs voor hedendaagse figuratieve kunst, in de Passenger Terminal Amsterdam aan de Piet Heinkade, waar grote buitenlandse cruiseschepen in de hoofdstad afmeren. De beurs biedt de top van de Nederlandse kunsthandel die in figuratieve kunst is gespecialiseerd: 34 gerenommeerde galerieën uit binnen- en buitenland tonen en verkopen er werk van bekende Nederlandse en internationale kunstenaars en aanstormend talent.

 

Ter gelegenheid van deze jubileumeditie organiseert Galerie Majke Hüsstege een expositie van Street Art: ‘Urban realisme’.  Sinds vorig jaar verbindt Realisme zich aan een goed doel: de afdeling LGBT (lesbian, gay, bisexual and transgender) van Human Rights Watch, een organisatie die mensenrechten over de hele wereld verdedigt. Boris Dittrich, voorzitter van het Comité van Aanbeveling van de beurs, is directeur van deze LGBT-afdeling afdeling. Docenten en studenten van de Wackers Academie exposeren bij verschillende galerieën op de beurs. De academie organiseert op de beursvloer workshops, demonstraties en een tentoonstelling. De beurs is alle dagen geopend van 11.00 tot 19.00 uur. De toegangsprijs is € 12,=, CJP en 65+ € 8,=.

Lees ook:Realisme 12 in Amsterdam
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 10
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 09 in Amsterdam
Lees ook:Kunstbeurs Realisme Amsterdam 2015
Lees ook:Realisme in Amsterdam: nét echt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>